Vervelend dat het niet lukt om in te loggen, er kunnen hiervoor een aantal redenen zijn:

• Je bent je logingegevens vergeten/kwijt. Je kunt gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen door te klikken op “Ik ben mijn wachtwoord vergeten” op het inlogscherm.
  • Je bent niet als personeelslid gekoppeld aan deze omgeving. Je kunt dan het beste contact opnemen met jullie applicatiebeheerder. Weet je niet zeker wie in jullie organisatie de applicatiebeheerder is? Bel ons gerust, dan zoeken wij dit voor je uit.

Kun je nog steeds niet inloggen? Neem dan contact op met de helpdesk via 026-3557344.